Skip to main content

In navolging op de recent gecommuniceerde benoeming van de nieuwe voorzitter van VV Caesar, hebben we als ad-interim bestuur opnieuw goed nieuws te melden. 

 We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Peter Beckers per 1 September 2021, de rol van bestuurslid voetbal technische zaken van VV Caesar gaat vervullen. In die rol gaat Peter, in nauwe samenwerking met Frans Feron, leiding geven aan het Management Team Voetbal. 

Peter heeft binnen Caesar zijn voetbal opleiding genoten t/m speler van Caesar 1. Op dit moment is hij actief als speler van Caesar 2 en als coach van het jeugdteam waar zijn zoontje in speelt. Samen met Michael Theuns (Voorzitter), Roger Voncken (Secretaris) en de nog te benoemen nieuwe Penningmeester, zal Peter t.z.t. het bestuur van Caesar gaan vormen. 

Peter is op dit moment reeds lid van het ad-interim bestuur en zal de komende periode mee bouwen aan de nieuwe organisatie en zich verder in werken in zijn nieuwe rol. Met de benoeming van Peter zet VV Caesar de verdere verjonging op bestuurlijk niveau door en zijn wij overtuigd dat Peter een substantiële bijdrage zal gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging. 

Wij vertrouwen erop dat ook u net zo enthousiast bent met de komst van Peter als wij als ad-interim bestuur zijn, en wensen Peter alvast veel succes maar bovenal veel voetbalplezier toe in deze nieuwe uitdaging. Peter zal zich na zijn formele benoeming via de website van Caesar persoonlijk aan de Caesar familie voorstellen. 

Namens het ad-interim bestuur,
René Nijsten en Ronald Diedering.

Laat een reactie achter

X